Interim-management

Mis je de juiste skills bij het opstarten van uw nieuw bedrijf? Zijn er belangrijke veranderingen of vernieuwingen binnen uw bedrijf noodzakelijk? Uw bedrijf moet het tijdelijk zonder manager of leidinggevende stellen?

Dan kan je best een beroep doen op een interim-manager die tijdelijk of per project de leiding op zich neemt. Met zijn specialistische kennis van zaken en uitgebreide ervaring binnen specifieke werkgebieden is de interim-manager de juiste persoon om een nieuw project op te starten of een veranderingsproces door te voeren. Interim-management is een flexibele manier om bepaalde managementcapaciteiten van hoog niveau in te schakelen. De interim-manager biedt deskundigheid, kwaliteit, objectiviteit en continuïteit en kan snel en flexibel worden ingezet.

ReDoSa bvba biedt u een interim-manager die past binnen uw bedrijf. Onze expertise hierbij is onze aanpak en ons inlevingsvermogen bij de klant.

Interim-managers zijn minder verbonden met uw bedrijf en kunnen via hun expertise makkelijker moeilijke beslissingen nemen. Ze kunnen anticiperen op knelpunten en problemen.